Start / Bestyrelsen / Hvem er bestyrelsen

Hvem er bestyrelsen

 
Formand, rep. i brugshundeudvalget og webmaster:
Suzan Schmidt
 
 
Profil_SuzanSchmidt

I januar 2016 hentede jeg en dejlig Welsh Springer Spaniel i Sverige. Håbet er, at hun skal deltage på forskellige typer prøver, tages med på jagt og deltage på udstillinger. 
Jeg blev i 2006 uddannet hundeinstruktør i DKK, hvor jeg også her får min første hund. Jeg har udstillet meget i ind- og udland, samtidig med, at vi har deltaget på DKK’s officielle prøver.
Udover instruktørjobbet er jeg også aktiv ringpersonale på diverse udstillinger både i DKK og i specialklubberne, hvor jeg også selv underviser i ringtræning. Jeg har desuden haft min egen webshop fra 2010-2015, som havde fokus på salg af kvalitetsprodukter til dyr.
Rent arbejdsmæssigt har jeg en professionsbachelorgrad i bygningskonstruktion og arbejder til dagligt i en Projektafdelingen for Sygehusbyggeri i Aabenraa.
Ved siden af arbejdet er jeg lige nu i gang med en efteruddannelse, som er en diplomuddannelse inden for Projektledelse. 

Med mit kandidatur i Spaniel Klubben ønsker jeg bidrage med min erfaring inden for at gennemføre projekter, som jeg er vandt til at styre fra A-B. 
Derudover har jeg haft et ønske om at bidrage med hjælp, hvor der var brug for det og fremme den gode ånd i klubben-regi. Mit ønske er, at være åben, imødekommende og visionær.
Da jeg er forholdvis nu i spaniel-verdenen, men dog ikke i hunde-verdenen, har jeg haft nyt syn på mange ting, som kunne få stort potentiale i klubben. Der er en masse spændende opgaver, som venter forude, og jeg glæder mig til at tage ordenlig fat i dem.
 

Næstformand, repræsentant i Sundhedsudvalget og sektretær:
Sandra Salling Villumsen


Sandra_Villumsen

Som 3. generations hundetosse har hunde, specielt spaniels, en stor plads i mit hjerte. Jeg er opvokset med cocker spaniels og igennem både min fars, mors og farfars store arbejde med hundene, har jeg haft fornøjelsen af at bo sammen med hunde, som både bliver brugt på jagt, prøver, udstillinger og ikke mindst som elskede familiehunde. Jeg har selv siden 5års alderen udstillet hundene, hvilket også har ført til en titel som året Juniorhandler i DKK 2011.
Til hverdag studerer jeg på Aarhus universitet, hvor jeg netop har afsluttet min bachelor i erhvervsøkonomi. Efter sommer skal jeg fortsat studere på Aarhus universitet, hvor jeg skal læse en kandidat i marketing.
 
Kasserer, regionskoordinator og hvalpepakker:
Anne-Marie Bisgaard

Anne-Marie Bisgaard
 
I mit barndomshjem havde vi en dejlig familiehund, som var ”min allerbedste ven og fortrolige”, og for ca. 4 år siden syntes jeg, at det var på tide igen at få en ”allerbedste ven”. Jeg ville også gerne lære mit barnebarn at blive fortrolig i sin omgang med hunde, respektere deres psyke og værdsætte deres betingelsesløse hengivenhed. Min mand og jeg kiggede på forskellige racer, og jeg faldt pladask for den engelske cocker spaniel, der med sit smukke udseende, energiske og glade psyke, gik lige i hjertekulen. Valget faldt på en svensk blue roan fra en lille familiekennel, og det har vi ikke fortrudt siden. Fra det øjeblik, vores dejlige Nadine flyttede ind hos os og blev et familiemedlem, har hun været vores øjesten – hun har nok tiltaget sig nogle privilegier hen over tid, men sådan er det jo med spaniels!
Jeg meldte mig ind i DKK og senere i Spaniel Klubben og begyndte med hvalpetræning på Amager, og det var en fest. Vi har derefter deltaget i flere af region 2’s træningstilbud sammen med andre ejere af familiehunde, og det har hver gang været en god oplevelse. Nadine og jeg er ikke altid enige, når vi træner, men med en positiv tilgang, en klikker i hånden og masser af de rigtige godbidder, så lykkes det alligevel!
Jeg har i hele mit arbejdsliv været beskæftiget i den finansielle sektor, og har i 2 ½ år haft den glæde at være en del af region 2’s bestyrelse som kasserer. I foråret blev jeg valgt ind i bestyrelsen for Spaniel Klubben og varetager posterne som kasserer og regionskoordinator. Jeg er meget glad for hvervet som regionskoordinator, da det i mine øjne er i regionerne, de nye spanielejere får deres første kontakt med klubbens aktiviteter i form af f.eks. hvalpekursus og pelsplejekursus. Får de nye spanielejere nogle gode oplevelser i regionerne sammen med deres hunde, vil det skabe grobund for interesse for klubben og nogle af de øvrige tilbud til hundeejere, som Spaniel Klubben tilbyder.  
 
 
Michael Hammerich, repræsentant i udstillingsudvalget.

Rene Malmberg, bestyrelsesmedlem.
 
 
Suzan Schmidt | CVR: 35182624 | Vandlinggårdvej 8, 6100 Haderslev  | Tlf.: 29925887