Betalings- og leveringsbetingelser ved online betaling, gældende fra 01.01.2017


Spaniel Klubben
CVR-nummer 35182624
Formand Henrik Hjerl Carstensen
Teglgårdsbakken 16
7620  Lemvig
Telefon 29 91 41 76
E-mail: info@spanielklubben.dk 
 
Priser
Tjenesteydelser som medlemskab, hvalpeliste, dommerkritikker er ikke belagt med moms. Der tages forbehold for eventuelle prisændringer, som er uden for vor indflydelse (prisstigninger, nye pris- og afgiftlove, porto-/transportstigninger, omkostningsstigninger etc.), samt mod trykfejl.
Alle priser er i danske kroner DKK.

Betalingsmuligheder
Der kan betales med følgende kort:
Med kreditkort, herunder Dankort, Visa/Dankort og MobilePay.Hvis du betaler med Dankort eller Visa/Dankort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og checkcifre ved bestillingen af varen. Beløbet på din bestilling af varer trækkes ikke fra din konto, før varen er afsendt fra vores lager. Bestilling af en serviceydelse (medlemskab og registrering af hvalpekuld) trækkes fra din konto omgående. Alle oplysninger om kortnummer og udløbsdato beskyttes, hvilke betyder at informationen krypteres mellem din Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (dandomain.dk).

Vi modtager ikke kortnummer, kontrolcifre eller udløbsdato, det er kun NETS/PBS, - og vi kan derfor ikke senere gøre brug af dette for at trække yderligere et beløb på din konto, ved en evt. ny bestilling.

Kvittering
Kvitteringen er det sidste trin i indkøbsprocessen, og vi anbefaler, at du udskriver den umiddelbart efter købet. Kvittering fremsendes som e-mail.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages fortrydelsesret.

Returnering og ombytning af varer
Fortryder du et køb, kan du indenfor 14 dage efter modtagelsen returnere varen. Fragtudgifter i forbindelse med returnering refunderes ikke. Ved returnering af en vare skal denne være ubrugt og i original emballage. Det er dog ikke et krav at emballagen er ubrudt. Vedlæg venligst en kopi din kvittering.

For køb af hvalpepakker gælder det samme som ved køb af bøger m.m.

Reklamation
Hvis en vare er defekt, transportskadet eller hvis vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt kontakte virksomheden og melde fejlen. Er varen gået i stykker under transporten skal du desuden straks ved modtagelsen, rette henvendelse til den for leverancen ansvarlige (fx Post Danmark)
Du har 2 års reklamationsret på køb af fysiske varer 

For køb af hvalpepakker gælder det samme som ved køb af bøger m.m.
Der ydes dog ingen reklamation på hvalpepakker.

Leveringsbetingelser
Leveringstiden er normalt 1-5 hverdage fra bestillingen er afsendt/betaling er modtaget.

Kortoplysninger
Spaniel Klubben gemmer ikke oplysninger om medlemmets kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.